top of page

Pasisti on the Rocks - Kiitos..




KIITOS...ISO sellainen nousee huulille heti keikan jälkeisenä aamuna.


KIITOS Ihme4set pojille, rumpali-Harrille ja ääni-ja videoryhmälle, että sain seurata yhden keikan ajan kaikkea sitä mitä heidän arkeensa kuuluu alusta loppuun ja sitä miten he nauttivat soittamisesta ja työstään haastavissa keikka-olosuhteissa ja keikka-aikatauluissa. Ei onnistu ilman asennetta...ja asenteen pitää silloin olla ROCK!

Erityiskiitos tuottajaystävälleni Juholle, joka piti keikkalangat kasassa ja on näiden vuosien ajan saanut selvää Pasistin ajatuksista, toiveista ja energioista.


KIITOS yleisölle, joka halusi tulla paikan päälle. Kaiken tiimin vaivanväännön kruunaa paikalle saapunut jengi. Saada heidät syttymään ja kokea se yhteinen värähtely paikan päällä. Kaikkea ei mielestäni voi kokea digitaalisesti.

Olla haavoittuvana lavalla edessäsi, laulaa koettua elämää juuri sinulle. Kokea sinun takaisinvärähtelysi ja ehkä laulun aiheuttaman tuntemattoman ajatustulvan syntymisen.


Kuunteleminen ja läsnäolo ovat kaiken kohtaamisen perusta.


KIITOS läheisilleni, jotka pääsivät paikalle. Saada soittaa keikka vanhemmilleen ja omille lapsilleen on jotain aivan ihmeellistä.

Erityiskiitos vaimolleni Danjalle, jonka inspiroimana kaikki sai alkunsa kuusi vuotta sitten ja sen jälkeen kitara on kuulunut osana matkatavaroitamme.


KIITOS vielä Rocksille tästä mahdollisuudesta. Hyviä keikkapaikkoja Indie-bändeille ei ole liikaa tarjolla Helsingissä.


Vielä kiitos myös niille kaikille muille, jotka auttoivat Pasistia selviytymään näistä (Experimental Play) EP-lauluista:

Lyriikkapuolella tukensa tarjosivat Martti Heikkilä ja Louhoksen lyriikkaryhmä.

Esiintymis- ja laulupuolella jännitystä lavalla lievensivät Mika Tepsan treenit.

Englanninkielistä laulu- ja tuottaja-apua tarjosi Douglas Pashley.

Lavakuntoon pääsemiseksi auttoi PT:ni Jenni Haukirauma.


Keikan videotallenne tulee Pasistin sivuille alkusyksyn aikana ja löytyy myös sitten YouTubesta. Pari julkaisematonta keikkabiisiä ilmestyy myös soittolistalle. Yritän muistaa pingata siitä teitä.


AI NIIN...on tullut aika ottaa aikalisä kaikesta ja viettää sapattia seuraava kausi. Pöytä on tyhjennetty kaikesta, myös musiikinteosta, vähäksi aikaa. Musiikin tekeminen on ihanaa, mutta se ottaa oman kaistansa elämästä ja siihen pitää saada nyt vähän etäisyyttä.


On aika miettiä mitä ensi vuonna kuusikymppinen Pasisti haluaa tehdä tulevaisuudessa.


Tähän mennessä yhden asian jatkuminen on varmaa ja se on MUSIIKKI... jossain muodossa.



Pasisti ja Ihme4set on the Rocks 08/24



Pasisti on the Rocks 08/24



Rocks-päivän kuva-antia 08/24


Comments


bottom of page